.wpb_animate_when_almost_visible {opacity: 1; } border=0

Nou, als je een drone wilt kopen en je bent een beginner, moet ik je zeggen dat het best lastig is om te bedenken welke de beste drone voor jou op de markt is.

Als je graaft op wat de beste drone op de markt is, krijg je misschien de beste drone, maar het kan zijn dat het echt niet bij je past.

Drones viel in veel verschillende categorieën. Wat ik je aanbeveel is om te beslissen wat voor soort persoon je bent of waarvoor je de drone wilt gebruiken, en dan te kijken welke het beste bij je past.

Je kunt mijn aanbevolen uitrusting zien voor enkele van onze aanbevolen drones en specificaties. Als je nog nooit eerder met een drone hebt gevlogen, is het beter als je eerst een goedkope koopt en leert vliegen.

Ik ben er vrij zeker van dat je een aantal crashes zult hebben en het kan kosten . Zelfs de professional crasht soms met drones die obstakels vermijden.

Je kunt dus niet zijn zoals deze drone obstakels ontwijkt, hij zal niet crashen! Er is echter een andere optie, je kunt leren vliegen met behulp van simulatiesoftware.

Simulatie voor beginners

Er is hier twee hoofdfocus: drone-vluchtsimulatie en FPV-vluchtsimulatie voor racers .

Dus waarom simulatie, er zijn veel redenen: je kunt leren vliegen zonder er veel geld in te investeren. Het kan helpen dure vliegtuigongevallen en schade te voorkomen. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over het weer of de levensduur van de batterij, aangezien u vrijwel leert.

De meeste simulatiesoftware werkt voor zowel pc als mac. Bekijk Real drone simulator, DroneSim Pro, FPV FREERIDER, Liftoff, Velocidrone. Real Drone Simulator biedt vele soorten drones, waaronder FPV-racedrones en andere catagorie-drones. DroneSim Pro beschikt over een nauwkeurig vliegmodel van DJI Phantom 2 Vision, aangepaste scenario's en drones, etc. Lancering is meer van FPV-drone-racen. Er zijn ook simulaties voor Android.

Dus als je op het punt staat je eerste drone te kopen, beslis dan voor wat voor persoon je bent of waarvoor je de drone wilt gebruiken.

Vliegen voor hobby of gewoon ontspanning

Als je in deze categorie bent, is het beter om een ​​eenvoudige speelgoeddrone of een racedrone te kopen.

Bekijk Yuneec Breeze, DJI Spark, Air Selfie2 (met 12MP groothoekcamera en tot 1 uur vliegtijd) en Propel Rc USA - Star Wars Collectors Edition (TIE Advanced X1, T-65 X-Wing Starfighter, 74-Z Speeder Bike ) met standstabilisatie waardoor je gemakkelijk vliegt en je kunt vechten tegen maximaal 12 Star Wars quadcopters.

Yuneec Mantis Q is ook een geweldige optie met spraakbesturing, gezichtsdetectie, 4K video @ 30 fps, sportmodus, visuele traking, enz.

Nadat je ervaring hebt opgedaan, kun je je drone updaten.

Reiziger en avonturier

Mijn suggestie is om drones te kiezen die lichtgewicht, compact en met intelligente vluchtmodi of sommige automatische functies zijn. Functies zoals Active Track of Follow Me, Gesture Mode, Quickshot (waarmee opnames met filmische compositie automatisch met één tik worden gemaakt), enz. Zullen zeer nuttig zijn. Ze helpen je om veel werk te verminderen en al die problemen met het maken van die geweldige foto's verdwijnen met een tik op de knop. Bekijk Lily Next-Gen , Yuneec Mantis Q, Dji spark, Mavic air, Mavic pro en de Mavic 2-serie.

Dji Spark beschikt over 2-assige mechanische cardanische stabilisatie (pitch, roll) met een 12MP camera.

Mavic Air beschikt over 3-assige mechanische cardanische stabilisatie. Neemt 4K / 30fps, FHD / 120fps, met 12 megapixelcamera op. Er is ruis in de schaduwen en duisternis als we de ISO verlagen in ongeveer 100 ISO. Stabiele hoogte vasthouden.

Mavic pro beschikt over 3-assige mechanische cardanische stabilisatie (pitch, roll, yaw). Neemt 4K / 30fps, 1080p / 96fps op. Max 8 seconden belichting. Hoogte hold-nauwkeurigheid is goed.

Als je de Mavic 2 pro kunt kopen, is dit een goede keuze. Voor zo'n kleine draagbare drone met een 20 MP 1 ″ CMOS-sensor en met een diafragma van af / 2.8 - f / 11, staat deze nieuwe drone bovenaan. Met Mavic 2 pro kunt u ook vier verschillende soorten hyperlapse maken en dat kunt u doen met een druk op de knop. Vol met vele andere slimme functies, zullen reizigers dol zijn op deze drone.

Professioneel gebruik

Als je geweldige professionele video's wilt maken voor het maken van inhoud of voor het maken van advertentievideo van hoge kwaliteit, moet je een drone kiezen met een aantal goede camera's en die goede stabilisatiefuncties hebben.

Dji Inspire 2 is een krachtige, snelle en intelligente drone gemaakt voor professionele films van Hollywood-kwaliteit. De Inspire 2-camera kan foto's maken met bijna dezelfde beeldkwaliteit als die van een professionele DSLR. Dji Inspire2 kan ook camera's van hoge kwaliteit monteren, zoals de zenmuse X7 , zenmuse X5S (camera) die 5,2k kan vastleggen bij 39 fps / 4k bij 60 fps.

Dji phantom 4 pro is ook een geweldige drone voor het maken van video's en het heeft een geweldige camera waarmee tot 4k in 60 fps kan worden vastgelegd. Yuneec Typhoon 4K, Yuneec Typhoon H Plus zijn ook geweldige drones met een goede geweldige camera.

En natuurlijk, als je van videografie en cinematografie houdt, moet je duurdere drones kiezen met een goede camera.

Voor zware ladingen

Laten we zeggen dat als je een Dslr of zelfs een rood epos wilt huisvesten, DJI M600pro een maximale laadvermogen van 6 kg heeft (zware hijsdrones). Je kunt ook kijken naar DJI M600, Freefly Systems ALTA, AceCore-NEO en ZOE, DJI M200, M210, M210 RTK, Yuneec Typhoon H Plus zijn geweldige opties voor cinematografie en mensen die commercieel werken.

Voor industrieel gebruik

De bovengenoemde drones met zware lading kunnen worden gebruikt voor commerciële inspecties in de industrie, het scannen van locaties, enz. Ze kunnen sterke wind verdragen en een stabiele vlucht handhaven. DJI M200, M210, M210 RTK, DJI M600, Freefly Systems ALTA, AceCore-NEO en ZOE, Yuneec Typhoon H Plus kan worden gebruikt door thermische camers en andere sensoren eraan toe te voegen.

3DR biedt een platform waar de bovenstaande drones worden ondersteund voor gebruik door de industrie en de overheid. Ze bieden ook producten die erg handig zijn bij het scannen van sites.

Als u een professionele drone-piloot wilt worden die werkt voor de overheid of organisaties, zijn er platforms van waaruit u kunt leren om hoogwaardige LIDAR-gegevens te krijgen, zoals NextCore. NextCore biedt ook milieubeheer, mijnbouw, landmeetkunde, enz. En voor de landbouw zijn er de DJI Agras MG-1 en de MG -1S RTK.

Ik weet dat dit niet voor beginners is, maar alleen om je een idee te geven over de industriële toepassing van drones.

Over het algemeen beste drone voor beginners.

Voor beginners zou ik Mavic Air aanbevelen. Als je nieuw bent in de drone-industrie en op zoek bent naar een goede fatsoenlijke drone, heeft Mavic Air veel functies die erg handig zijn voor nieuwe gebruikers. Het heeft een goede camera en gimbal. Het is ook opvouwbaar, dus ook voor reizigers.

Nogmaals, dit zijn mijn aanbeveling. Ik hoop dat je het idee begrijpt en je beste drone kiest.

Auteur