.wpb_animate_when_almost_visible {opacity: 1; } border=0

Introductie :

DJI Spark is een mini-lichtgewicht drone met alle onderscheidende technologieën van DJI, compatibel met DJI Googles, RTH (Return To Home), intelligente vluchtmodi, botsingsvermijding, GPS, etc.

Ik zou zeggen dat het voor beginners is, boordevol intelligente functies, goed voor het maken van foto's, selfies en video's. Het geeft beginners ook de mogelijkheid om filmische bewegingen te maken, eenvoudig met een druk op de knop.

Overzicht van functies:

Prijs :

Standaardpakket - $ 349 meer combo- $ 499. Bekijk hier de actuele prijs.

Gewicht en grootte:
Dimensie : 143 × 143 × 55 mm
Gewicht : 300 g

Zoals eerder gezegd, het is lichtgewicht, compact en reisvriendelijk. Het past in de palm van onze hand. Het lichaam is kleiner dan je 5,5 inch-smartphone. Het weegt ook minder dan de FAA-vereiste om een ​​drone te registreren.

DJI Spark
Camera:
Camera : FHD-video met 30 fps, 12MP-foto's (tot 3968 × 2976)
Opening : f / 2.6 groothoeklens
Sensor grootte : 1 / 2,3 inch CMOS-sensor
Sluitertijd : 1 / 8000s - 2s
Brandpuntsafstand : 25 mm
ISO bereik : 100-3200 ISO (video)
: 100-1600 ISO (foto)
Camerastabilisatie : 2-assige mechanische gimbal (pitch, roll)

Bevredigende beeld- en videokwaliteit. Voor fotografie kunt u kiezen tussen automatische of handmatige modus. U kunt dus uw eigen ISO en sluitertijd kiezen.

Gimbal doet het ook echt goed, het produceert vloeiende video. Hoewel de stabilisatie slechts 2 assen heeft, denk ik dat het een overwinning is, omdat in deze prijsklasse niet veel drone mechanische stabilisatie heeft. En bovendien kun je de drone naar links of rechts draaien, ook al werkt de cardanische giek niet.

Voor het opnemen van filmvideo's anders dan die quickshot-functies, is het gebruik van de controller beter dan het opnemen met uw telefoon. U kunt een preciezere controle krijgen met behulp van de controller.

Als u 4K-opnames wilt, kunt u uw Full HD-opnames opschalen naar 4K met behulp van software. Maar als je de beelden op grote 4K-monitoren ziet, kun je het verschil zien.

Gebruiksvriendelijke functies:
Opnamemodi Bol / kleine planeet, ondiepe focus, panorama - horizontaal en verticaal, panorama - 180 °
Intelligente vluchtmodi Gebaar, ActiveTrack, QuickShot, TapFly

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kun je met de gebaarmodus je drone besturen met de beweging van je handen of vingers, zoals palmlancering, selfies, wenken, palmland, enz. De gebaarmodus is niet van toepassing op video's. In deze modus moet u visueel vrij blijven voor het vliegtuig, omdat de camera aan de voorzijde van uw vliegtuig uw gebarenopdrachten volgt.

In Quickshot zijn er raket, dronie, helix en cirkel. Terwijl je een cirkelfoto maakt, zal de drone om je heen cirkelen en filmbeelden vastleggen. De straal is de afstand tussen jou en je drone wanneer je op de startknop tikt, wat lijkt op de startknop voor de cirkel.

Met ActiveTrack kunt u een bewegend onderwerp volgen. Spark is snel genoeg om een ​​skateboard- of mountainbiketocht te volgen. Wanneer u in TapFly op het scherm tikt, vliegt de donre naar dat punt met behulp van sensoren en vision-positioneringssystemen.

Andere specificaties:
Vluchttijd 16 min. Maar eigenlijk als u de installatietijd uitsluit, heeft u ongeveer 10-14 minuten.
Opslag geheugen Micro SD
Batterij 1480 mAh
Controller batterij 2970 mAh
reeks Tot 2 km (1,2 mi), maakt 720p realtime videotransmissie mogelijk
Snelheid Tot 31 mph (50 km / u) in de sportmodus

Wat zit er in?

DJI biedt twee opties voor het kopen van Spark. Het maakt deel uit van hun marketingplan.

Het standaardpakket is om de drone te kopen zoals deze is, zonder de controller. Het wordt geleverd met een harde plastic behuizing, de drone zelf, een batterij, een micro usb-kabel en een oplader. Dat is het. (Dit pakket is bedoeld voor indoor funflyers, zou ik zeggen, omdat Spark kan worden gevlogen met een gebaar of met je telefoon als controller.)

De andere aankoopoptie is de Fly More-combinatie . Het wordt geleverd met een extra batterij (dus in totaal 2 batterijen), een batterijlaadhub, lader, voedingskabel, micro-USB-kabel, een draagtas, opbergdoos, schroefbeschermers, een kwartet extra propellers en vooral een speciale afstandsbediening voor de vonk.

Er is ook een ander pakket met de vonk en controller samen voor $ 399. Dit omvat DJI Spark, enkele snel los te vouwen propellers voor Spark, afstandsbediening, intelligente vluchtaccu, lader, micro-USB-kabel en een opbergdoos. Kijk hier op Amazon .

COMMENTAAR :

Met de afstandsbediening kunt u de volledige mogelijkheden van de Spark gebruiken om hogere hoogten, >

We raden aan de afstandsbediening toe te voegen, als je van plan bent om meer te doen dan selfies vastleggen en laag bereik vliegen.

Voor wie is het product?

Voor degenen die ernaar uitkijken om nieuwe Drone-piloot te worden, kun je de vonk kopen met controller. En ook voor die jongens die geweldige selfies en reisvideo's willen maken die opvallen.

DJI Spark

Wat andere gebruikers erover zeggen?

Mensen zijn ook echt tevreden over de video, beeldkwaliteit, bouwkwaliteit, draagbaarheid en de stabilisatie. Ik ben ook getuige van de crash van de DJI-app tijdens het gebruik, maar ik houd de muisaanwijzer vast tijdens het opnieuw opstarten. Ik hoorde ook dat sommige mensen een foutmelding kregen die niets met een probleem te maken had en daarna ging alles goed. Nogmaals, dit waren allemaal kleine problemen, er zijn ook veel goede opmerkingen over vonk.

De vonk is ook zeer comfortabel tijdens het reizen, neemt weinig ruimte in beslag. De snelkoppelingsschroeven kunnen gemakkelijk worden verwijderd en worden gevouwen. De controller nobs kunnen ook worden verwijderd en gevouwen. Een grote overwinning is dat de intelligente vliegaccu tijdens het reizen met een normale powerbank kan worden opgeladen.

De bewegingsmodus vindt het moeilijk om snel gebaar te volgen. Je moet >

Voor-en nadelen:

Voors:

U kunt de batterij van de vonk opladen tijdens het reizen met uw normale smartphone-powerbank.

Compatibel met DJI Googles. Geweldige bouwkwaliteit. Goede videokwaliteit.

nadelen:

Voor makers van videocontent en reizigers heeft deze drone beperkte mogelijkheden. Zoals het is beperkt tot 30 fps fotograferen met 1080p, is het prima voor het opnemen van normale video. Maar als je slow motion en andere dingen wilt filmen, is dit een probleem.

Alternatieve drones :

Papegaai Bebop 2 $ 449 $ 492 (fpv) Elektronische stabilisatie.
Yuneec Mantis Q $ 449 Kan 4k fotograferen, elektronische stabilisatie.
Papegaai ANAFI $ 599- $ 699 2 assen mechanische + 1 assen digitale stabilisatie.

COMMENTAAR:

Ik vraag me af wat het nut is van het kunnen opnemen van 4K-video zonder mechanische gimbalstabilisatie. Ik ga liever voor vloeiende Full HD-video.

Drones met elektronische beeldstabilisatie of digitale stabilisatie zijn prima als je geen interesse hebt in het maken van video en gewoon wilt genieten van vliegen. Als je het gevoel hebt dat je een aantal goede video's kunt gebruiken en ook, voor drones onder $ 500, is spark goed.

Conclusie :

Deze drone is goed voor beginners, je kunt deze meenemen tijdens je vakantie en vakanties. Als je foto's en video's wilt maken die opvallen, is Spark geweldig. Waarom ik DJI meer aanbeveel dan andere fabrikanten vanwege zijn ervaring in de industrie en zijn service.

Ik raad DJI Mavic Air ook aan voor beginners, omdat het beter presteerde dan vonk met betere camera en vele andere functies, maar het kost iets hoger dan vonk.

Auteur