.wpb_animate_when_almost_visible {opacity: 1; } border=0

Introductie :

De Mavic Mini is de meest interessante mini-drone van DJI met een >

Wat interessanter is, is dat het slechts 249 g weegt, wat minder is dan de FAA-vereisten in de VS. Je hoeft deze drone dus niet te registreren en het is eigenlijk een stuk speelgoed. Een krachtige drone met een goede gimbal en een goede camera die 2,7K-video's kan maken, hoe geweldig is dat!

Kanttekening: alleen omdat deze drone 249 gram weegt, wil nog niet zeggen dat je overal naartoe kunt vliegen. U moet altijd FAA-regels volgen, zoals niet vliegen in beschermde zone, vooral in gecontroleerd luchtruim en nog veel meer. Dus volg de regels als je buiten vliegt.

Overzicht van functies :

Gewicht en grootte:

Dimensie : 140 × 82 × 57 mm (L × B × H)
Gewicht : 249 g
DJI Mavic Mini

De Mavic Mini heeft een afmeting van 140 × 82 × 57 mm in opgevouwen toestand. Het is bijna even groot als uw smartphone in opgevouwen toestand en past comfortabel in de palm van uw hand. Het is extreem draagbaar en licht van gewicht.

Camera :

Beeld : 12 MP foto's - JPEG
Video : 2,7K video op 30 fps (hoogste)
Opening : f / 2.8 (vast diafragma)
Sensor grootte : 1 / 2,3 inch CMOS-sensor
Brandpuntsafstand : 24 mm equivalent
Gezichtsveld (FOV) : 83º FOV
ISO bereik : 100-3200 ISO
Camerastabilisatie : 3-assige mechanische cardanische ophanging

De Mavic Mini heeft een 24 mm (equivalent), F2.8-lens met vaste opening en 83º FOV, dus hij is niet te breed of te ingezoomd. De foto's gemaakt door Mavic Mini zijn 12 MB jpg met een beeldverhouding van 16: 9 of 4 : 3. De beelden zijn scherp, u kunt eenvoudig vloeiende, levendige opnamen maken.

In foto's kunt u opnamen maken in automatisch of handmatig. Tijdens het fotograferen in de handmatige modus kunt u ISO selecteren van 100-3200. U kunt de sluitertijd en belichting niet aanpassen in de handmatige modus.

DJI Mavic Mini

Voor video's kunt u fotograferen met 2,7K / 30p (maximaal) of 1080 / 60p. Beeldmateriaal kan worden verkregen met een bitsnelheid van maximaal 40 Mbps met behulp van de H.264-codec. Vanwege de lage kosten is er geen optie om de sluitertijd en het diafragma aan te passen.

Omdat ik bij het opnemen van video niet de mogelijkheid had om de sluitertijd en het diafragma te regelen, heb ik vroeger de belichtingscompensatie aangepast. Ik heb de afbeelding onderbelicht door de belichting op ongeveer -0,5 tot -1,0 te zetten om te voorkomen dat gevoelige gebieden, vooral de lucht, worden weggeblazen. Omdat voor mij onderbelichting beter is dan overbelicht, omdat je de onderbelichte afbeelding mooi kunt weergeven met software zoals Adobe Lightroom.

Vluchtspecificaties:

Vluchtmodi : Sport, Positie en Cinesmooth.
Vluchttijd : Max. 30 minuten
Intelligente opnamemodus : Quickshot - Dronie, Rocket, cirkel en helix

De Mavic Mini heeft 3 vluchtmodi. De positioneringsmodus werkt door zowel de GPS- als de vision-systemen te gebruiken om tijdens het zweven en vliegen te lokaliseren, te stabiliseren en te navigeren. De drone vliegt met een normale snelheid in deze modus, niet te snel en niet te >

In de Sport-modus is de Mavic Mini ingesteld op de maximale snelheid. Het vliegtuig en de afstandsbediening zijn geoptimaliseerd voor snelheid en behendigheid, zodat bewegingen van een stick op de afstandsbediening veel sneller reageren.

De Cinesmooth-modus is ontworpen om Hollywoodachtige filmbeelden te verkrijgen. In deze modus wordt de drone geconditioneerd om >

Andere specificaties:

opslagruimte : microSD
Video transmissiesysteem : Wifi
Accu : 2400 mAh (Lithium-ion-2S)
Controller batterij : 2600 mAh
Snelheid : Max. 13 m / s in sportmodus

In tegenstelling tot de hogere Mavic-serie is er geen interne opslag in de Mavic Mini. Een micro-SD-geheugenkaartsleuf bevindt zich onder het deksel van het batterijcompartiment. Een micro-USB-stekker is inbegrepen om de drone direct op te laden.

DJI Mavic Mini samen met de afstandsbediening.

De afstandsbediening lijkt op die in de hogere Mavic-serie, maar heeft niet het elektronische display dat hoogte en dergelijke weergeeft. De afstandsbediening is even groot als de drone zelf, dus ja, dat is hoe klein de drone is! Er is een RTH-knop, aan / uit-knop, camera en videoknoppen op de afstandsbediening.

Opmerking : Omdat deze drone sensoren voor het vermijden van botsingen mist, is het erg be>

Positie sensoren voor neerwaarts zicht:

De Mavic Mini heeft geen obstakelsensoren aan de voorkant, achterkant en bovenkant. Maar het heeft zichtpositioneringssensoren die zich aan de onderkant van het vliegtuig bevinden. Je kunt aan de onderkant van het vliegtuig zien dat er twee infraroodsensoren zijn en een kleine optische flowcamera in het midden van de twee.

Deze sensoren worden gebruikt voor het positioneren van de drone, zelfs wanneer het GPS verloor en het prima deed. Het werkt echt goed, wanneer je de controller loslaat, behoudt het zijn hoogte en positie mooi, zelfs in de Sport-modus. Maar wanneer er sterke wind is, zal de drone rond bewegen, omdat de drone zelf erg licht is, vooral wanneer de windsnelheid meer dan 18 mijl per uur is.

DJI Mavic Mini Neerwaarts gerichte positioneringssensoren.

Dus pas op als er harde wind is, vlieg niet ver van je weg. Je kunt tegen de wind in vliegen, maar vlieg niet in de richting van de wind, want het kan moeilijk zijn om naar huis terug te keren. Onderhoud altijd VLOS (Visual Line of Sight). De controller waarschuwt u ook als er een sterke wind staat.

Ja, de Mavic Mini heeft minder sensoren. Maar dat vind ik helemaal niet erg. Je kunt het als een uitdaging voor je nemen om een ​​betere piloot te worden. Een pro drone-piloot is niet afhankelijk van sensoren. Als het je lukt om de Mavic Mini mooi te besturen, is het gemakkelijker als je een upgrade uitvoert naar andere high-end Mavic-drones.

Opmerking: Vision-positionering vereist niet-reflecterende, waarneembare oppervlakken en voldoende verlichting. Dus let op uw omgeving, vision-sensoren werken niet goed bij weinig licht. Reflecterende of transparante oppervlakken zullen ook problemen veroorzaken met de Vision en infraroodsensoren.

Prijs :

U kunt de huidige prijs hier bij Amazon bekijken.

In de doos:

Standaard

De DJI Mavic Mini-drone, een afstandsbediening, een Intelligent Flight-batterij, een paar reservepropellers, een micro-USB-kabel, een gimbal-beschermer, een RC-kabel (micro-USB-connector), een RC-kabel (USB-C-connector), een RC-kabel (bliksemconnector), een paar reservebesturingssticks, 6 reserveschroeven en een schroevendraaier.

Fly More Combo

De DJI Mavic Mini-drone, een afstandsbediening, 3 Intelligent Flight-batterijen, 3 paar reservepropellers, 2 micro-USB-kabels, één gimbalbeschermer, één RC-kabel (micro-USB-connector), één RC-kabel (USB-C-connector), één RC-kabel (bliksemconnector), een paar reservebesturingssticks, 6 reserveschroeven, een schroevendraaier, een 360 ° propellerbescherming, een tweeweg oplaadhub, een DJI 18W USB-lader en een draagtas.

Het is cool dat je met een extra $ 100, 2 extra batterijen, een twee-weg oplaadhub, een DJI 18W USB-oplader en nog veel meer krijgt. Je krijgt ook een 360 ° Propeller Guard die erg handig is voor beginners en zelfs voor binnen vliegen.

Voor wie is het product:

De Mavic Mini is geschikt voor beginners met een gevoel voor fotografie of reisliefhebbers. Voor beginners die luchtfotograaf willen worden, kan dit je eerste onderneming in de DJI-serie zijn en later upgraden naar meer professionele drones zoals de Mavic 2 Pro.

Dit product is ook voor normale mensen, een gemakkelijk te vliegen drone om nieuwe herinneringen vast te leggen. Net zoals we een camera kopen om onze mooie foto's te maken, maar vanuit een nieuw perspectief, vanuit nieuwe hoogten.

Voor-en nadelen:

Pros Cons
Klein, lichtgewicht en draagbaar. Geen obstakels vermijden.
Krachtige Gimbal. Geen OcuSync wat ook betekent dat slimme controllers niet worden ondersteund.

Conclusie :

Wat kan ik zeggen, de drone van deze kleine dwerg DJI maakt geen indruk op mensen. Het heeft een >

Veelgestelde vragen over bonussen.

Mavic Mini versus Mavic Air ?

Voor de prijs rond de $ 400 is Mavic Mini goed, maar kan niet worden vergeleken met Mavic Air omdat Mavic Air wordt geleverd met een betere camera, actieve track en nog wat meer functies. Het is de mindere functie van Mavic Mini omdat ze de Mavic Mini lichtgewicht en betaalbaarder moesten maken. Er zijn niet veel drones op de markt in deze prijsklassen, die zo'n goede camera en een gimbal hebben.

Is er een alternatief voor het aanpassen van de vaste sluitertijd en het diafragma?

Ja, er is een manier om dronefilters te gebruiken. Als je op een zonnige dag vliegt, wil je waarschijnlijk het diafragma hoger draaien. Welnu, u kunt in dat geval de ND-filters gebruiken. Je kunt ook Polarizers gebruiken om de lucht blauwer te maken, zodat het beeld er levendiger en natuurlijker uitziet.

Bekijk de uitgebreide gids over dronefilters die ik hier heb geschreven, je zult ook ontdekken wat het beste filter voor Mavic Mini op de markt is.

Auteur

Schrijf een reactie